Ιατρικο Μελι Medihoney - Active - Leptospermum Honey (Manuka)

Η δύναμη της φύσης

Η αλόγιστη χρήση αντιβίωσης και άλλων χημικών ουσιών φέρει ευθύνη στην εμφάνιση ανθεκτικότερων μικροβίων και παρενεργειών για την υγεία μας. Επιστημονικές ιατρικές έρευνες δείχνουν πως το ειδικό ιατρικό μέλι Medihoney μπορεί να αποτελέσει πλέον μια αποτελεσματική και πιο ασφαλή επιλογή. Στις μέρες μας, σε μια σύγχρονη τεχνολογικά εποχή, αυτό που κατέστη δυνατόν είναι η αποκωδικοποίηση μιας δύναμης της φύσης. Γνωρίστε την επιστήμη του ιατρικού μελιού μαζί μας!

Δεν είναι όλα τα μέλια ίδια

Τα μέλια υπάγονται σε κατηγορίες. Το ειδικό ιατρικό μέλι Medihoney δεν είναι ένα απλό μέλι. Πρόκειται για το μέλι Active Leptospermum Honey το οποίο φέρει ήδη 20 χρόνια ενεργής έρευνας και πιστοποιείται μέσα από αναρίθμητες αναφορές, δημοσιεύσεις που ξεπερνούν τις 230 και κλινικές μελέτες με ξεκάθαρα αποτελέσματα. Στο ιατρικό μέλι Medihoney συναντάμε διαπιστεύσεις εφάμιλλες με αυτές που χρειάζεται για να κατοχυρωθεί μια ουσία ως φάρμακο. Η δύναμη της φύσης είναι ένα φυσικό φάρμακο!

Ιατρικό μέλι Medihoney

Το ειδικό ιατρικό μέλι Medihoney ξεχωρίζει για την ισχυρή του θεραπευτική δράση προσφέροντας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην αντιμετώπιση πολλών παθήσεων συμπεριλαμβανομένων των δύσκολων τραυμάτων. Δεν περιέχει ζιζάνια, βαρέα μέταλλα, εντομοκτόνα, αντιβιοτικά. Αποστειρώνεται με γ ακτινοβολία, δεν φέρει βάκιλους. Φιλτράρεται δέκα φορές περισσότερο σε σχέση με το βρώσιμο. Παρέχεται πλήρης ιχνηλασιμότητα. Δεν αναφέρονται παρενέργειες!

Ιατρική τάση και ιατρικό μέλι Medihoney

Εμπειρία και γνώση που πλέον έχουν άκρως επιστημονική βάση οδήγησαν στην δημιουργία του ιατρικού μελιού Medihoney. Η μόνη τάση που εμείς αναγνωρίζουμε στην σύγχρονη εποχή είναι το ενδιαφέρον για φυσικά φάρμακα, μια τάση που με την βοήθεια της τεχνολογίας, προκύπτει μέσω μιας ευρύτερης και πλέον καλύτερης κατανόησης της ίδιας της φύσης. Με το ειδικό ιατρικό μέλι Medihoney βλέπουμε τα αποτελέσματα στην καθημερινότητά μας και πορευόμαστε σε συνάρτηση με τους νόμους της φύσης!

Η ορθή χρήση του ιατρικού μελιού Medihoney στην καθημερινότητα της ιατρικής πράξης μπορεί να θεραπεύσει με ασφάλεια και χωρίς παρενέργειες, με αποτελεσματικότητα και με οικονομία, συμβαδίζοντας παράλληλα με την επιτακτική ανάγκη της εποχής που ζούμε για τον περιορισμό εμφάνισης ανθεκτικότερων μικροβίων.

Thera Care - Αντιπρόσωπος Δωδεκανήσου MEDIHONEY

Ενημερωθείτε για τις μοναδικές θεραπευτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες του ειδικού ιατρικού μελιού Medihoney.

    Please wait...