Please wait...

Medihoney WOUND GEL 20gr (x5)

prod3_859220216

Medihoney WOUND GEL 20gr (x5)

Product details.

Availability: Not In Stock
Price: 75,00 €
Κατασκευαστής Medihoney
Tag

80% ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕΛΙ ACTIVE LEPTOSPERMUM SCOPARIUM HONEY 100% (MANUKA HONEY), ΚΕΡΙ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ. ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ, AΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Με μια μοναδική φυσική σύνθεση περιεκτικότητας 80% ειδικό ιατρικό μέλι Active Leptospermum Honey (Manuka Honey), κερί και φυτικά έλαια,  η αντιβακτηριδιακή γέλη  Medihoney WOUND GEL αποτελεί μια απόλυτα ισορροπημένη και υποαλλεργική σύνθεση, κατάλληλη για κάθε ηλικία. Δεν περιέχει χρωστικές και πρόσθετα αρώματα, λανολίνη, ορυκτέλαια, στεροειδή, parabens.

Προσφέρει εμπεριστατωμένα μια ολοκληρωμένη λύση στην αντιμετώπιση δερματοπάθειας και τραυμάτων με τεράστια ιατρική αξία στις λοιμώξεις και στα δύσκολα ή και χρόνια τραύματα.

Όπως και το ειδικό ιατρικό μέλι Medihoney  MEDICAL HONEY 100%, η αντιβακτηριδιακή γέλη Medihoney WOUND GEL είναι κατάλληλη για κάθε τύπου τραύματα, προσφέροντας μεγαλύτερη σταθερότητα λόγω υφής, και ενισχυμένης θρέψης λόγω περισσότερων συστατικών. Ένα τραύμα μπορεί να είναι μολυσμένο, νεκρωτικό, χειρουργικό, διαβητικό, έλκος αρτηριακό ή φλεβικό, κατάκλισης, γαγγραινώδες ή έγκαυμα 1ου και 2ου βαθμού. Συναντάται επίσης σε επούλωση και προστασία θέσεων μοσχευμάτων δοτών και παραληπτών.

Ο βασικός κίνδυνος σε ένα ανοιχτό τραύμα είναι η πιθανότητα μόλυνσης. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές χορηγείται αντιβίωση, ακόμα και προληπτικά. Η χρήση του ειδικού ιατρικού μελιού Medihoney αναφέρεται σε τοπική εφαρμογή χωρίς να επιβαρύνει την υγεία του δέρματος με τοξικότητα, ενώ φέρει φυσικούς μηχανισμούς για την αποτελεσματική καταπολέμηση μιας υπάρχουσας μόλυνσης, ικανούς να αντιμετωπίσουν gram+ αλλά και ανθεκτικούς gram- οργανισμούς (Pseudomonas, Staphylococcus, Proteus, Klebsiella, Salmonella, MRSA, VRE κ.α.). Χρησιμοποιείται ακόμα και σε υιικές λοιμώξεις όπως ο έρπης (επιχείλιος και γεννητικός) αλλά και σε μύκητες της οικογένειας candida. Χρησιμοποιείται επίσης και σε ονυχομυκητιάσεις.

Παράλληλα με την ισχυρή αντιμικροβιακή του δράση, το ειδικό ιατρικό μέλι Medihoney φέρει επίσης μηχανισμούς που μπορούν να βοηθήσουν ένα τραύμα σε όποιο στάδιο και αν αυτό βρίσκεται. Συγκεκριμένα, διορθώνοντας το pH, αυξάνοντας την αιμάτωση, διεγείροντας το ανοσοποιητικό και προάγοντας την αντιφλεγμονώδη αντίδραση, όλα μαζί επιφέρουν σημαντικά ταχύτερο χρόνο επούλωσης, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τα σημάδια και τις ουλές.

Παρατηρήσεις

Αν δεν αντιμετωπίζουμε μόλυνση ή νέκρωση, μόλις μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή. Αν δυσκολεύεστε στην εφαρμογή, δοκιμάστε να απλώσετε σε μια αποστειρωμένη γάζα ή κάποιο άλλο δευτερεύον επίθεμα. Πολύ συνοπτικά, ένα τραύμα συνίσταται πάντα να καλύπτεται με δευτερεύον απορροφητικό επίθεμα ή επίδεσμο και να αλλάζει μόλις παρατηρηθεί μούλιασμα του δευτερεύοντος επιθέματος. Καθώς περνάει ο καιρός η συχνότητα συνήθως αραιώνει. Αν πρόκειται για τραύμα, θυμη8είτε επίσης να εφαρμόσετε Medihoney BARRIER CREAM περιμετρικά του τραύματος για να προστατεύσετε και να δυναμώσετε τις άκρες αλλά και να δώσετε μια αίσθηση δροσιάς στο δέρμα. (για περισσότερες πληροφορίες στην αντιμετώπιση τραυμάτων διαβάστε την ενότητα με τις χρήσιμες συμβουλές και ασφαλώς τις οδηγίες χρήσης).

Σε ότι αφορά ένα σοβαρό τραύμα, ο ενδιαφερόμενος συνίσταται πάντα να παρακολουθείται από κάποιον επαγγελματία υγείας ως προς την εξέλιξη της όλης πορείας του.

Αν χρειάζεστε επιπλέον διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή και να μιλήσουμε με τον ιατρό που σας παρακολουθεί.

Η συσκευασία περιέχει πέντε τεμάχια των 20gr. Η τιμή αφορά στη συσκευασία. Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α

Related products

Related products