Please wait...

Όροι Χρήσης

Το theracare.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών διαμέσω διαδικτύου το οποίο λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.theracare.gr υπό τους όρους και προϋποθέσεις που ακολουθούν παρακάτω. Εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης οφείλει να απέχει από την χρήση του theracare.gr, αλλιώς δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του. Για οποιαδήποτε περεταίρω διευκρίνηση σχετικά με αυτούς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Όροι και μεταβολές

Το theracare.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, πληρότητα, και εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται, υπό την επιφύλαξη τυχών τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει εκ λόγων ανωτέρας βίας. Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει μονομερώς τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του με κάθε αλλαγή να γνωστοποιείται μέσα από την παρούσα ιστοσελίδα αποκτώντας ισχύ από την στιγμή της πραγματοποίησης και δημοσιοποίησής τους (ενδεικτικά αναφέρονται τιμή, διαθεσιμότητα, φωτογραφία, περιγραφή κλπ).

Προστασία απορρήτου

Το theracare.gr τηρεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Τα προσωπικά στοιχεία που παραθέτονται από τους χρήστες δεν αποκαλύπτονται, δημοσιοποιούνται,, πωλούνται ή ανταλλάσσονται. Η μόνη περίπτωση κοινοποίησης στοιχείων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου που επιβάλουν δικαστικές ή δημόσιες αρχές σε εξαιρετικές περιπτώσεις (Ν.2742/1997).

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος theracare.gr γίνονται μέσω ασφαλούς τραπεζικού συστήματος και διέπονται από το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και από το νόμο περί προστασίας καταναλωτών που ρυθμίζει θέματα με τις πωλήσεις από απόσταση (Ν.2251/1994).

Ευθύνη χρηστών

Ο δικτυακός τόπος theracare.gr και οι υπηρεσίες που προσφέρονται απευθύνονται σε ενήλικες. Κάθε χρήστης ή επισκέπτης της ιστοσελίδας αποδέχεται υπεύθυνα τους όρους και τις προϋποθέσεις και προβαίνει σε οποιαδήποτε ενέργεια με δική του ευθύνη. Οι χρήστες ή επισκέπτες δηλώνουν ότι τα παρεχόμενα από αυτούς στοιχεία είναι απολύτως ακριβή και σωστά και αναλαμβάνουν πάσα ευθύνη από την χρήση του λογαριασμού τους από μη εξουσιοδοτημένα από αυτούς άτομα.

Επίσης, οι χρήστες αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν τον ηλεκτρονικό ιστότοπο καθώς και το περιεχόμενό του με τρόπο παράνομο, ανήθικο και προσβλητικό αναλαμβάνοντας την αποζημίωση από οποιαδήποτε βλάβη επιφέρει η χρήση αυτή στο theracare.gr και σε οποιονδήποτε συνεργάτη τους. Το πλήρες περιεχόμενο του δικτυακού τόπου theracare.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία εκτός και αν δηλώνεται διαφορετικά για συγκεκριμένα δικαιώματα τρίτων και απαγορεύεται η οποιαδήποτε χρήση, δημοσιοποίηση ή αντιγραφή στοιχείων και πληροφοριών χωρίς την απαραίτητη έγκριση.

Περιορισμός ευθύνης

Το theracare.gr δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα προϊόντων τρίτων κατασκευαστών επειδή τα εμπορεύματα αυτά παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές τους και κατασκευαστές τους σε συσκευασμένα κλειστά κουτιά. Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού προϊόντος ο χρήστης θα πρέπει να επικοινωνήσει με το theracare.gr και να παρέχει εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τις απαιτούμενες πληροφορίες (περιγραφή του προβλήματος και φωτογραφία) ώστε να εξυπηρετηθεί με αντικατάσταση προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων.

Το theracare.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για παρενέργειες ή ζημίες που μπορεί να προκλήθηκαν από τη μη ορθή επιλογή ή ενδεδειγμένη χρήση του προϊόντος. Οποιαδήποτε πληροφορία ή συμβουλή παρέχεται από το theracare.gr δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την παροχή υπηρεσιών από επαγγελματίες υγείας και δεν δύναται να υποκαταστήσει την ιατρική συμβουλή και παρακολούθηση. Για τον λόγο αυτό προτείνεται η χρήση να γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον αρμόδιο θεράποντα ιατρό.

Διαθεσιμότητα

Το theracare.gr δεν δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά αναλαμβάνει υπεύθυνα την υποχρέωση να ενημερώνει τον χρήστη σε περίπτωση που το προϊόν που επιλέχθηκε δεν είναι άμεσα διαθέσιμο. Σε αυτήν την περίπτωση ο χρήστης θα ενημερώνεται τηλεφωνικώς ή μέσω email και η παραγγελία θα εκτελείται εφόσον ο χρήστης είναι ενήμερος και σύμφωνος για τον νέο χρόνο παράδοσης.

Ακύρωση παραγγελίας

Η παραγγελία ακυρώνεται μέσω email εντός χρονικού διαστήματος 8 εργάσιμων ωρών και εφόσον δεν βρίσκεται ήδη σε κατάσταση αποστολής προς τον παραλήπτη. Σε περίπτωση μη ενημέρωσης για ακύρωση και εν συνεχεία μη παραλαβή της παραγγελίας από τον παραλήπτη, το theracere.gr διατηρεί το δικαίωμα άρνησης νέας αποστολής καθώς και την απαίτηση πληρωμής της παραγγελίας πριν την παράδοσή της.

Τρόπος αποστολής

Τα προϊόντα που αναφέρονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα αποστέλλονται με έξοδα του παραλήπτη ο οποίος μπορεί να επιλέξει αν θέλει απλή αποστολή ή courier. Ενδεικτικά, ανάλογα με την περιοχή τα έξοδα αποστολής κυμαίνονται με ελάχιστο κόστος τα 5€.